середу, 16 грудня 2015 р.

Повір у себе


      3 грудня - день, присвячений людям з обмеженими можливостями. Відзначення цієї дати спрямоване на посилення уваги до проблем інвалідів, захисту їх гідності, прав і благополуччя. 2 грудня працівники Будинку вчителя разом із бібліотекою-філією №1 провели прекрасне свято для дітей з обмеженими можливостями. Були запрошені діти з різних шкіл міста, які показували неймовірні таланти.
Білоусов Антон ЗОШ №3 виступив з піснею С. Вакарчука «Надія є», Артикула Ростислав ЗОШ №3 разом із друзями виступив із піснею «Ой під вишнею під черешнею», Бондаренко Анастасія ЗОШ №9 виконала пісню «Зимонька зима», Кучер Віталій, учень міської гімназії, виконав «Пісню про маму», Салабай Юлія з сестрою Ольгою заспівали пісню «Черемшина», Заболотна Софія, учениця міської гімназії, виконала танець «ча-ча-ча», Близнюк Іван ЗОШ №5 показав неймовірні акробатичні здібності, Маринич Нікіта продекламував вірш «Ходит наша бабушка», Шаповал Дмитро ЗОШ №11 продекламував гумореску Павла Глазового, Чернюк Катерина ЗОШ №3 прочитала вірш В. Бондаренка «Батьківщина», Червонюк Анна виступила з віршем Ірини Голків «Прощання», Добровольський Максим ЗОШ №5 виступив з віршем А. Костецького «Не хочу».





















Для цих діток та всіх запрошених гостей бібліотека-філія №1 підготувала виставку «Терапія ДоброТИ», на якій були представлені книги для дітей та фото, на яких зображені таланти дітей з обмеженими можливостями. Це діти, які дарують радість, щастя, сонячні посмішки та надію у краще майбутнє.














Також на святі були представлені творчі роботи дітей.

На святковому вечорі виступили ВО Відділу освіти Мельник О. І. та завідуюча Управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Кучер Г. М. Також кожній дитині вручили солодкий подарунок. 


     Матеріали заходу висвітлювали телекомпанія "Умань" та "Сатурн".

Немає коментарів:

Дописати коментар