вівторок, 21 листопада 2017 р.

З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ

17 листопада до нашої бібліотеки завітали студенти ІІ курсу економічного факультету УДПУ імені Тичини разом із викладачем Слатвінською Л. А.

Наш захід «З Україною в серці» був проведений у вигляді віртуальної подорожі. Ми мандрували цікавими та історичними місцями України, дізналися чимало про дивовижну природу нашої Батьківщини, відкрили надзвичайно-красиві архітектурні будівлі Києва та різні музеї України, провели історичну вікторину. Під час екскурсії студенти дізналися, яка прекрасна Україна і, що на ній живуть люди гідні поваги та шани. Присутні на заході поміркували над запитанням «Що таке гідність?». Бібліотекарі – ведучі заходу розповіли про людей, які є патріотами своєї держави і ніколи не втрачали своєї гідності. Це Іван Піддубний, Євген Чикаленко, меценати Терещенко, Семеренко, вчителі, вихователі, волонтери, пожежники, лікарі, які гідно віддаються своїй справі і виконують свої обов’язки.
У зв’язку з тим, що на сході нашої країни відбуваються військові події, ми не могли не згадати наших земляків уманчан, які загинули, захищаючи кордони держави.

Студенти вшанували пам'ять героїв хвилиною мовчання

В кінці заходу ведучі наголосили, що головний обов’язок молоді гарно навчатися і сприяти покращенню життя в Україні. Бо Україна – це ми. І якими будемо ми, такою й буде Україна. 
Світлини на згадку




Немає коментарів:

Дописати коментар