середу, 31 січня 2018 р.

СВІТОВА ПАВУТИНА 

НА БУДЬ-ЯКИЙ СМАК

  Вашій увазі пропонуємо інтернет-сайти, де ви зможете дізнатись багато цікавого та корисного.
 ü placingliterature.com сайт слідами літературних героїв. Щоб улюблена книга стала зрозумілішою, була створена дивовижна карта місцевості із літературних творів. На ній вже відмічено біля чотирьох тисяч пунктів, але при бажанні можна самостійно відмітити потрібний пункт, де відбуваються події тої чи іншої книги. Наприклад, за допомогою карти, можна подивитись, де знаходиться бібліотека, в якій Кафка знайшов тимчасовий притулок.
 ü frightgeist.withgoogle.com – Цей портал допоможе Вам дізнатись про свято Хелловіна і вибрати найактуальніший костюм. 
 ü histography.io – Завдяки цьому сайту можна наочно дізнатись, коли виникли перші квіти на планеті, коли відправився в свою подорож перший потяг, чи відстежити важливі наукові відкриття та інше.
  ü howmanypeopleareinspacerightnow.com – Якщо Вам цікаво, то за допомогою цього порталу ви можете дізнатися, скільки людей знаходиться в космосі в даний час.

  ü radiooooo.com Тут можна дізнатися про радіохіти всього світу, про музику, яка була в минулому столітті і послухати найпопулярніші сучасні хіти.
 ü сrowdsound.net Інтернет-ресурс, який сподобається тим, хто любить колективну творчість. Цей сайт дозволяє створювати музику, близько 70 000 населення з різних країн можуть робити це  в один і той же час.
 ü stranamasterov.ru – Велика колекція майстер-класів.
 ü sozdavaite-sait.ru Матеріали для створення власного сайту. 
ü narisuem.com – Уроки малювання акриловими фарбами.
ü smachno.ua – Цікаві рецепти випічки та інших страв.

Немає коментарів:

Дописати коментар