пʼятницю, 19 травня 2017 р.

МАНДРИ ПО ЄВРОПІ

У травні  відзначається День Європи в Україні. 17 травня 2017 року відбулося підписання законодавчого рішення про запровадження Європейським Союзом безвізового режиму для українців. З нагоди цих подій до бібліотеки-філіалу №1 завітали студенти Уманського медичного коледжу зі своїм викладачем Караван Л.П. 

Відбулася віртуальна подорож «Мандри по Європі»


       Наша подорож почалася із Греції - колиски європейської культури. Студенти згадали давньогрецькі міфи і помандрували до Данії. У Швеції відвідали етнографічний музей під відкритим небом – Скансен, у Ватикані – Собор Святого Петра, завітали в Британський музей. Помилувались творами художників Дрезденської  картинної галереї, а в Іспанії  побували на уроках шоколадьє Каталонського музею шоколаду.
Всіх вразила Барселона, особливо незвичайні будівлі талановитого іспанського архітектора Антоніо Гауді. Зачарувала  Віденська опера, студентам було запропоновано подивитись відеофільм «Віденський бал». Присутні завітали до Італії, Німеччини, Ісландії, Андори, Ліхтенштейну, Мальти. В романтичній Франції відвідали Ейфелеву вежу, Собор Паризької Богоматері, Лувр, познайомились з творчістю французьких письменників, послухали пісні у виконанні Едіт Піаф, Патрісїї Каас, Мірей Матьє. Тур по Європі завершився в Норвегії, яка в 2017 році отримала першість в номінації «Найщасливіша країна світу». 
В кінці заходу студентська молодь ознайомилась з книжковою виставкою «Прекрасне єднає та рятує світ», присвячену Всесвітньому дню культурного різноманіття в ім’я діалогу та розвитку.  


Немає коментарів:

Дописати коментар