субота, 27 червня 2020 р.

26 червня – Міжнародний день боротьби зі зловживанням наркотиків


Однією з основних проблем боротьби з наркоманією є вживання токсичних засобів дітьми та підлітками. Вражають масштаби розгорнутої катастрофи, а також їх наслідки. Заради дози наркотиків безліч наркоманів переступають закон, а близько 75% дівчат стають повіями.
 Хоч історія боротьби зі зловживанням наркотиками, їх поширенням і контролем оборотів продажу триває вже більше ста років, наркоманія залишається однією з найстрашніших бід сучасності.
Все більше людей у всьому світі піддаються спокусі і потрапляють в тенета цього гріха, думаючи, що швидко вирішать всі свої проблеми. Дуже часто навіть ті, хто проходить курс лікування, не можуть назавжди позбутися від наркотичної залежності. Громадяни в усьому світі, яким не байдужі проблеми здоров’я свого народу, об’єднуються, щоб нагадати всім про страшну хворобу. 26 червня багато країн світу відзначають Міжнародний день боротьби із вживанням наркотиків та їх незаконним обігом. Працівники нашої бібліотеки не залишились осторонь цієї теми та організували виставку «Скажи «НІ» наркотикам, скажи «ТАК» життю»



Немає коментарів:

Дописати коментар