пʼятницю, 16 жовтня 2015 р.


Так ніхто не кохав



 "Світ завжди благословляє і сонце, що встає, і серце, що кохає...". З такими словами звернулася до студентів Європейського університету завідуюча бібліотеки-філії №1 Семенюк Валентина Іванівна, які були запрошені на свято Дня святого Валентина.
  Бібліотекар Циктор Ольга Олександрівна розповіла, як виникло це свято, привітала всіх закоханих і побажала їм високих і чистих почуттів.


  Ведучі розповіли історії про велике і вірне кохання. Тут була історія юної іспанки Марії деле Консепсьон та росіянина Миколи Резанова. Прозвучала рок-опера "Юнони і Авось".


Кончіта - Марія деле Консепсьон

Микола Резанов
Із заохоченням слухали студенти про Мокрину Юрзук і Луїджі Педуто. були використані документальні фрагменти з передачі "Жди меня"2004 року.




Мокрина Юрзук і Луїджі Педуто

Проілюстрували пам'ятник, який увіковічнює любов цих двох людей. 

Його відкрито в Києві в Маріїнському парку. Ця любов стане історією, легендою. І коли звучала знаменита пісня "Аве Марія" уявлялось, що італійський католик освічується в любові православній християнці, яку називав своєю Марією.
  Звучали історії Пенелопи і Одіссея, Марини Владі і Володимира Висоцького, Софії і Станіслава Потоцького, пісні, вірші про кохання, а "Чарівна скринька" подарувала кожному студенту вислів-перлину про кохання.
  Цій темі була присвячена книжкова виставка "Так ніхто не кохав".



Студенти, які були запрошені на свято День святого Валентина
Студенти слухають цікаві історії


Немає коментарів:

Дописати коментар